Hava Durumu

Özlüce'de dev buluşma!

Bursaspor Başkanı Ali Ay ve Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ile bir araya gelen Bursaspor Basketbol Takımı moral depoladı.

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2018 07:55
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2018 07:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Özlüce'de dev buluşma!

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Bursaspor Futbol Takımı Teknik Direktörü Samet Aybaba Bursaspor Basketbol Takımı'nın bugün saat 18.00'de oynayacağı Akhisarspor maçı öncesi dün Potanın Timsahları ile bir araya geldi. Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen organizasyonda Bursaspor Basketbol Takımı Başantrenörü Arda Vekiloğlu, Bursaspor Basketbol Şube Başkanı Sezer Sezgin ve Bursaspor Basketbol Takımı Genel Menajeri Nedim Yücel ve oyuncular tam kadro olarak yer aldı.

"ŞAMPİYON OLACAĞIZ"

Etkinlik sonrası açıklamalarda bulunan Yeşil Beyazlı basketbolculardan Tevfik Akdamar, "Gün geçtikçe takım olarak iyiye gidiyoruz. Antrenmanlarda çok iyi ve yoğun çalışıyoruz. 3'te 3 yaparak başladık. Bu hafta Akhisar'dan galibiyetle dönmek istiyoruz. Hedefimiz şampiyonluk" dedi. Emre Tanışan ise hem Bursaspor, hem de Tofaş gibi büyük camialarda çifte lisansla forma giydiği için kendini çok şanslı hissettiğini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.