Hava Durumu

Özlüce'de sakatlık alarmı!

Ankaraspor ile yarın oynanacak maç öncesi Bursaspor'un sakatlıklarla başı dertte.

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2020 07:55
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2020 07:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Özlüce'de sakatlık alarmı!

Yeşil Beyazlı takımda Emirhan ve Tuğbey'in MR'ı çekildi. Burak Kapacak ve Özer Hurmacı'daki belirsizlik sürüyor. Bugünkü deplasman yolculuğu öncesi 4 oyuncuyla ilgili son karar verilecek.

EMİRHAN MAÇI TAMAMLAYAMADI

Karşıyaka maçının ardından Bursaspor'da tüm dikkatler ligin 9'uncu haftasında yarın deplasmanda Ankaraspor'la oynanacak maça çevrilirken, Yeşil Beyazlı teknik ekipte sakatlık endişesi üst noktaya çıktı. Karşıyaka karşısında oyuna sonradan girmesine rağmen ayağına aldığı darbe nedeniyle mücadelenin son bölümünde sahadan çıkmak zorunda kalan Emirhan Aydoğan'ın MR'ı çekildi. Emirhan'la birlikte Tuğbey Akgün'ün de MR'a girdiği bildirildi.

ENGİNSU VE MUSTAFA ER GÖRÜŞECEK

Her iki oyuncunun durumları bugünkü deplasman yolculuğu öncesinde belli olacak. Kulüp Sağlık Kurulu Başkanı Dr. Müjdat Enginsu, teknik direktör Mustafa Er'le yapacağı toplantıda sakat oyuncular hakkında bilgi verecek. Bursaspor'da Emirhan ve Tuğbey'in yanı sıra sakatlığı devam eden Burak Kapacak ve Özer Hurmacı'nın durumları da belirsizliğini koruyor. Bu dört isim forma giymediği takdirde Mustafa Er kadrodaki alternatifler üzerinde yoğunlaşacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.