Hava Durumu

Pankart kavgasıyla ilgili MHP'den açıklama!

Ankara'da 2'si ağır 7 Saadet Partilinin yaralandığı pankart kavgası ile ilgili MHP'li Turgay Baştuğ'dan açıklama geldi. Baştuğ, ''Saadet isimli küçük ve önemsiz parti mensupları arkadaşlarımıza ateş etti.'' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2018 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2018 13:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Pankart kavgasıyla ilgili MHP'den açıklama!

Ankara'da 2'si ağır 7 Saadet Partilinin yaralandığı pankart kavgası ile ilgili MHPAnkara İl Başkanı Turgay Baştuğ'dan açıklama geldi. Baştuğ, Saadet'i 'küçük ve önemsiz' diye niteledi ve "Arkadaşlarımıza ateş ettiler" dedi. Baştuğ, "Ülküdaşlarımız da meşru müdafaa haklarını kullanmışlardır" diye konuştu.

''SAADET İSİMLİ KÜÇÜK VE ÖNEMSİZ PARTİ MENSUPLARI ARKADAŞLARIMIZA ATEŞ ETTİ''

Ankara'da 2'si ağır 7 Saadet Partilinin yaralandığı pankart kavgası ile ilgili olarak yazılı açıklama yapan MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ, şu ifadeleri kullandı: "İçinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayında Saadet isimli küçük ve önemsiz parti mensupları partimizin afişlerini indirmişler. Bu durumu gören yoldan tesadüfen geçmekte olan ülküdaşlarımız kendileri ikaz etmişler ancak grup başta sopa tekme ve yumruklarla cevap vermiş karşılık alınca silaha sarılmış ve arkadaşlarımıza ateş etmişlerdir. Ülküdaşlarımız da meşru müdafaa haklarını kullanmışlardır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.