Hava Durumu

Para cezası mı kadro dışı mı?

Sağlam, son haftaların hırçın futbolcusunun önce savunmasını alacak, sonrasındaysa hazırlayacağı raporu yönetime sunacak. Ozan'ın savunmasında Güney Amerikalı futbolcuların gruplaşmasından duyduğu rahatsızlığı dile getireceği iddiaları var.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2012 10:19
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2012 10:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Para cezası mı kadro dışı mı?

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam her ne kadar "Saha içinde yaşananlar saha içinde kalır" dese de Ozan İpek'in Sivasspor maçında Vederson'a yaptığı hareket, bu kez olayın saha dışında da devam edeceğini gösteriyor. Elazığspor maçında Pinto'ya küfür etmesinin ardından Ozan'ı bu tarz hareketleri bir daha tekrarlamaması konusunda sert bir şekilde uyaran Sağlam'ın tecrübeli futbolcuyu bu kez affetmeyeceği öne sürülüyor. Genç teknik adamın önce Ozan'ın savunmasını alacağı ve sonrasında da hazırlayacağı raporu yönetim kuruluna sunacağı belirtiliyor.

İç disiplin yönetmeliği
Başkan İbrahim Yazıcı'nın da Ozan İpek'in son haftalarda iyice artan disiplinsiz davranışları nedeniyle bir hayli rahatsız olduğu gelen bilgiler arasında. Yazıcı tüm gelişmeler hakkında Ertuğrul Sağlam'la bir araya gelecek ve durum değerlendirmesi yapacak. Ertuğrul Sağlam oyuncusu için ceza verilmesi yönünde yönetime sunacağı rapordan sonra bu kez iç disiplin yönetmeliği devreye girecek. Yönetmelikte yer alan "Takım içinde disipline aykırı hareketler" başlığındaki maddeye göre Ozan'a ağır bir ceza gelmesi bekleniyor.

Devre arası beklenecek
Söz konusu maddede kadro dışının yanı sıra ağır para cezası hükümleri de bulunuyor. Para cezasının miktarı 5 ila 25 bin TL arasında değişiyor. Yönetim kurulu bu rakamı iki katına çıkarma yetkisine de sahip. Edinilen bilgiler Ozan'ın bu davranışından dolayı ağır para cezasına çarptırılması, takımın içinde bulunduğu kritik durum nedeniyle kadro dışının hayata geçirilmemesi yönünde. Fakat Ozan'ın devre arasında mutlak suretle Bursaspor'dan gönderilmesi yönünde yöneticilerin görüş birliğine vardıkları gelen bilgiler arasında.

Gruplaşma iddiası
Yaptığı hırçın ve disiplinsiz hareketlerle son dönemde gündemden hiç düşmeyen Ozan İpek'in ise yakın çevresine ciddi iddialar barındıran söylemlerde bulunduğu konuşuluyor. Tecrübeli futbolcunun takım içinde gruplaşmalar olduğunu, bunun özellikle Güney Amerika kökenli futbolcular arasında yoğunlaştığını söylediği belirtiliyor. Gruplaşmanın saha dışından saha içine yansıdığı ve kendisine pas verilmediğini dile getiren Ozan bu durumdan hayli rahatsızlık duyduğunu artık yüksek sesle söylemekten kaçınmıyor.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.