Hava Durumu

Paris Hilton'dan Türkiye mesajı

Antalya'da gerçekleştirilecek Dosso Dossi Fashion Show'da podyuma çıkacak olan Paris Hilton, sosyal medya hesaplarından, "Merhaba Türkiye, Dosso Dossi Fashion Show'da görüşmek üzere, hepinizi seviyorum" mesajı paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2018 21:01
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2018 21:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Paris Hilton'dan Türkiye mesajı

Antalya'da 7-12 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek Dosso Dossi Fashion Show'un yıldızı Paris Hilton, 10 Haziran'daki defileye baş manken olarak çıkacak.

Belek Turizm Merkezi'nde kurulacak podyumda yürüyecek olan Paris Hilton, önceki gün sosyal medya hesaplarından Türkçe, 'Merhaba Türkiye' diye başlayan bir mesaj paylaştı. Özel tasarım bir görselle paylaştığı mesajına İngilizce devam eden Paris Hilton, şu ifadeleri kullandı:

"Merhaba Türkiye, 10 Haziran'da Dosso Dossi Fashion Show'da görüşmek üzere, hepinizi seviyorum."

Instagram hesabında 8 milyon 700 bin, Facebook hesabında ise 7 milyon 500 bin takipçisi bulunan Paris Hilton'un mesajı, yoğun ilgi gördü, binlerce beğeni aldı.

TÜRK MANKENLERLE AYNI PODYUMDA

Dosso Dossi Fashion Show ve bir firmanın ortaklaşa 10 Haziran'da Antalya'da gerçekleştirilecek büyük şovun yıldızı Paris Hilton'a Türkiye'den Çağla Şıkel, Deniz Akkaya, Demet Şener, Şebnem Schaefer ve Özge Ulusoy eşlik edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.