Hava Durumu

Park kavgasında silahlı dehşet

Gaziantep'te, ailesiyle birlikte pikniğe gitmek isteyen 46 yaşındaki Hacı Temiz, otomobilinin bulunduğu garajın önüne aracını park eden 35 yaşındaki Yunus K.'dan aracını çekmesini istedi. Sinirlenen Yunus K., yanında bulunan tabancayla Hacı Temiz'e ve yanındaki oğlu 20 yaşındaki Burak Temiz'e ateş açtı. Yaralanarak hastaneye kaldırılan baba- oğuldan Burak Temiz yaşamını yitirdi.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2013 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2013 17:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Park kavgasında silahlı dehşet

Olay, bugün sabah saatlerinde Mithatpaşa Mahallesi Arpaçayı Sokak'ta meydana geldi. Ailesiyle birlikte pikniğe gitmek için evden çıkan Hacı Temiz, otomobilinin bulunduğu garajın önüne aracını park eden Yunus K.'ya, aracını çekmesi için istekte bulundu. İsteğe olumsuz yanıt veren Yunus K. ile Hacı K. arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşen tartışmada öfkelenen Yunus K., yanında bulunan tabancayla Hacı ile oğlu Burak Temiz'e ateş açtı.

Açılan ateş sonucu Barış ile Hacı Temiz, vücutlarına isabet eden kurşunlar nedeniyle yaralandı. Silah seslerinin duyulması üzerine çevredekiler, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. 2 kişinin yaralanmasına neden olan Yunus K. ile olay yerinde bulunan kardeşi 31 yaşındaki Mehmet K. ise kaçtı.

HASTANEDE ÖLDÜ

Başına ve karnına isabet eden kurşunlar nedeniyle yerde kanlar içerisinde yatan Burak Temiz, çevredekiler tarafından otomobille Şehit Kamil Devlet Hastanesi'ne götürüldü. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri, çevre güvenliğini alırken, sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Hacı Temiz, ambulansla Şehit Kamil Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedavisine başlanılan Burak, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Baba Hacı Temiz ise ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildi.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Burak Temiz'in ölüm haberini alan yakınları, sinir krizi geçirdi. Gözyaşlarına boğulan ve fenalık geçiren ölen gencin yakınları, sağlık ekipleri tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Burak Temiz'in cesedi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Polis, kavgaya karıştığı iddia edilen Yunus K. ile Mehmet K.'yı yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.