Hava Durumu

Parkta titrerken bulundu! Hiçbir yardımı kabul etmedi

İstanbul Gezi Parkı'nda soğuktan tir tir titrerken bulunan Nijerya uyruklu genç adam, tüm yardım tekliflerini reddetti. Çabaların etkisiz kaldığı adam, soğuğa aldırış etmeden çıplak ayaklarıyla parktan uzaklaştı.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2021 18:50
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2021 18:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Parkta  titrerken bulundu! Hiçbir yardımı kabul etmedi

Beyoğlu'nda çıplak ayaklı halde soğuktan tir tir titreyen Nijerya uyruklu genç bir adam, bölgedeki duyarlı vatandaşların dikkatini çekti. Sıcaklığın eksilere dayandığı şehirde, Nijeryalı adamın haline kayıtsız kalamayan vatandaşlar, durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri ve bölgede esnaflık yapan kişiler Nijeryalı olduğu öğrenilen, 25-30 yaşlarındaki genç adama yardım etmek istedi. Yardım tekliflerini reddeden Nijerya uyruklu adam, oturduğu yerden kalkarak bölgeden uzaklaştı.

İÇİNİ ISITACAK BİR ÇAYI BİLE KABUL ETMEDİ

Nijeryalı gence üşüdüğünü düşünerek çay ikram etmek istediğini söyleyen çaycı Salih Salman, "Daha önce bir vatandaş ona 500 lira verdi kabul etmedi, başka biri 100 lira verdi onu da kabul etmedi. Bir diğer vatandaş mağazadan ayakkabı aldı getirdi onu da giymedi ve reddetti. Verilen yiyecek ve içecekleri de kabul etmiyor" diye konuştu.

"ZAMAN ZAMAN GELİYOR AMA YARDIMLARI REDDEDİYOR"

Çıplak ayaklı halde duran gence ayakkabı getiren Gezi Parkı'nın güvenlik amiri Doğukan Bulut ise "Hava soğuk ve bu halde gördük devletin imkanlarını sunduk fakat kabul etmeyip reddediyor. Dün de buradaydı zaman zaman geliyor ama tüm yardımları reddediyor" ifadesinde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.