Hava Durumu

Parola şampiyonluk

1.Amatör Küme ekiplerinden Görükle İpekspor, önümüzdeki sezon için hedef büyüttü. Kulüp Başkanı Ramazan Kıvrak, "Şampiyon olarak Süper Amatör Lig'e yükselmek istiyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2017 07:07
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2017 07:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Parola şampiyonluk

Amatör kümenin köklü takımlarından Görükle İpekspor, 2017-2018 sezonu için kolları sıvadı. İddialı bir kadro kurmak için yoğun bir şekilde çalışan Başkan Ramazan Kıvrak ve yöneticiler anlaştıkları isimlerle sözleşme imzalayarak yeni sezon hedefini ortaya koydu.
İlk olarak antrenörler Uğur Arıkan ve Sercan Uyarlık ile anlaşma sağlayan Yeşil Beyazlılar, iç transferde 9, dış transferde ise anlaşma sağladığı 12 yeni isme imza attırdı. 1.Amatör Küme'de şampiyonluğa gözünü diken Görükle İpekspor'da Başkan Kıvrak, yeni sezondan beklentilerinin büyük olduğunu söyledi.

HAYALİMİZ 3. LİG

Görükle'nin potansiyelini bildiklerini ve dinamik bir yönetim kuruluyla kulübü hak ettiği yerlere taşıyacaklarını dile getiren Ramazan Kıvrak, "İnşallah önümüzdeki sezon şampiyon olarak Süper Amatör Lig'e yükselmek istiyoruz.
Bu doğrultuda güçlü bir teknik heyetle birlikte kadro kurduğumuzu düşünüyoruz. Teknik ekip ve oyuncularımıza güvenimiz tam.

Süper Lig'den sonra ise takımımızı Bölgesel Amatör Lig'e taşımak için maddi ve manevi olarak tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. En büyük hedefimiz ise 3. Lig" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.