Hava Durumu

Parti sırasında diğer binanın çatısına atlamaya çalıştı! Feci şekilde can verdi

New York'un East Village semtinde birçok kişinin katıldığı çatı partisinde 24 yaşındaki Cameron Perrelli isimli kadın, bir çatıdan diğerine atlamak isterken yedinci kattan aşağı düştü. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Cameron hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2021 09:31
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2021 09:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Parti sırasında diğer binanın çatısına atlamaya çalıştı! Feci şekilde can verdi

Kendilerine olay ile ilgili üç farklı şeyin anlatıldığını söyleyen Cameron'un amcası Michael Perrelli, New York Daily News'e, önce Cameron'ın çatı kenarında yürümeye çalıştığı sırada ayağının kaydığını ve düştüğünü, daha sonra ise partinin bulunduğu binanın çatısından yandaki binanın çatısına atlamak isterken düştüğünü söylendiği ifade etti.

Cameron'ın babası ise, kızının her konuda çok dikkatli olduğunu ve asla risk alan bir kişi olmadığı için bir çatıdan diğer bir çatıya atlama ihtimalinin hiç olmadığını söyledi.

Sağlık ekipleri ise Cameron için olay yerine geldiklerinde yapacak bir şey olmadığını ve hastaneye kaldırıldıktan çok kısa bir süre sonra hayatını kaybettiğini söyledi.

Polis yetkilileri ise çatı partilerinde alkol kullanıldığı için partilerin her zaman tehlikeli olduğunu tüm uyarılara rağmen insanların çatı partisi yaptıklarını ve çatılardan diğer çatılara atlama alışkanlığından vazgeçmediklerini söyledi.

Olayla ilgili yapılan soruşturma kapsamında partiye katılan kişiler ve partinin yapıldığı ev sahibinin ifadelerinin alınmasına devam ediliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.