Hava Durumu

Paul Le Guen geldi! İşte ilk görüşme

Uzun süredir görüşmelerin sürdüğü Paul Le Guen ile Bursaspor arasındaki temaslara dün akşam nokta kondu. Fransız teknik adam Başkan Ali Ay'ın teklifini kabul etti. Le Guen bugün Bursa'ya gelecek ve Özlüce Tesisleri'nde resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2017 21:38
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2017 21:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Paul Le Guen geldi! İşte ilk görüşme

Bursaspor camiasının uzun süredir beklediği zirve dün gece İstanbul'da gerçekleşti. Robert Prosinecki ile anlaşılamaması üzerine temas kurulan ve yaklaşık 1 haftadır görüşmelerin sürdüğü teknik direktör Paul Le Guen dün akşam saatlerinde İstanbul'a ayak bastı. Daha önce Bursa'da yapılması planlanan Başkan Ali Ay ile Paul Le Guen arasındaki zirve Fransız teknik adamın Türkiye'ye planlanan saatten geç gelmesi üzerine İstanbul'da gerçekleşti. Başkan Ali Ay Paul Le Guen'le Galatasaray eski Başkanı Ünal Aysal'ın sahip olduğu Boğaz kıyısındaki Hotel Les Ottomans'da baş başa görüştü.

BUGÜN BURSA'DA OLACAK

Fransız teknik adamın bir haftalık süreçte Bursaspor'la ilgili tüm verileri topladığı ve bu doğrultuda bir çalışma programı çıkardığı bildirildi. Bursaspor'un teklifine daha önce prensipte 'evet' yanıtı veren Paul Le Guen başkan Ali Ay'ın kendisine sunduğu şartları kabul etti. İstanbul'da el sıkışan Paul Le Guen ile Ali Ay bugün Bursa'da kameralar karşısına geçecek ve resmi sözleşmeyi imzalayacak. Paul Le Guen'in Bursaspor'a beraberinde yardımcılarıyla geleceği, teknik ekipte antrenör Mustafa Er ve İtalyan kondisyoner Giovanni'nin olacağı belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.