Hava Durumu

Paul Le Guen peşine düştü

Alacakları nedeniyle kendisi gibi altyapıdan yetişen Emirhan Aydoğan ve Rüştü Hanlı ile birlikte kulübe ihtarname çeken Kubilay Kanatsızkuş'u eski teknik direktörü Paul Le Guen transfer etmek istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2020 08:07
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2020 08:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Paul Le Guen peşine düştü

İHTARNAME GÖNDERDİLER

Bursaspor'da bir türlü beklenen performansı sergileyemeyen Kubilay Kanatsızkuş ve onunla birlikte altyapıdan yetişen Emirhan Aydoğan ve Rüştü Hanlı'nın alacakları nedeniyle kulübe ihtarname göndermesi camianın tepkisini topladı.

Kubilay Kanatsızkuş'un Yeşil Beyazlı takımdan ayrılmak istediği öğrenilirken, genç futbolcuya teknik direktörlüğünü Paul Le Guen'in yaptığı Le Havre'ın talip olduğu bilgisi paylaşıldı.

MENAJERLER DEVREDE

Paul Le Guen'in eski öğrencisini takımında görmek istediği, menajerlerin de bu doğrultuda hem Bursaspor cephesi hem de Kubilay Kanatsızkuş tarafını yokladığı ifade edildi. Alacakları nedeniyle kulübe ihtarname çektiği için serbest kalması gündemde olan Kubilay Kanatsızkuş'un Mayıs 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Le Havre Bursaspor'dan daha öce Ertuğrul Ersoy ve Umut Meraş'ı transfer etmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.