Hava Durumu

Pedofil skandalına bir bakan da karıştı

İngiliz Daily Mirror gazetesi Tony Blair’in bir bakanının pedofil skandalına karıştığını ve olayın örtbas edildiğini duyurdu. Haberde, Brixton’daki bir çocuk bakım evinin pedofiller tarafından kullanıldığı ve bu evi ziyaret eden pedofiller arasında bir bakanın olduğu ileri sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2014 18:04
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2014 18:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Pedofil skandalına bir bakan da karıştı

Bu evin hüküm giyen bir pedofil tarafından kullanıldığını ortaya çıkaran Daily Mirror, Tony Blair hükümetinde görevli bir bakanın çocuk seksi taciziyle ilgili olarak şüpheli kişi olarak isminin verildiğini yazdı. Eski Sosyal Hizmetler Müdürü, polise 80 yaşlarındaki bu kişinin 1980’lerin başında akşamları bu çocuk bakım evini ziyaret ettiğini haber verirken ikidardaki güçlü birinin bu olayı örtbas ettiğine inandığını söyledi. Devletin şüpheli bakanı koruduğunu vurgulayan Daily Mirror, dosyayı kimin kapattığının soruşturulmasını istedi.

Sabıkalı pedofil Michael Carroll’un Angell Road’daki evi yönettiği anlaşıldı. Daily Mirror gazetesinin 16 ay süren araştırması sırasında ele geçirdiği belgelerde, bir pedofiller grubunun bu evde çocukları taciz ettiği ortaya çıktı. Soruşturmayı yürüten tecrübeli dedektif Clive Driscoll’un ise görevinden uzaklaştırıldığı anlaşıldı. 1998 yılında polise haber veren eski müdürlerden birinin “Soruşturmayı Scotland Yard neden durdurmakta acele etti? Bence iktidardaki nüfuslu birisi bu politikacının soruşturulmasını istemedi” diye konuştuğuna dikkat çekildi.

Haberde Tony Blair’in pedofil bakanının ismi verilmedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.