Hava Durumu

Penaltıcıların karnesi

Bursaspor'da takımın penaltıcıları olarak belirlenen Özer Hurmacı ve Burak Altıparmak'ın bu alandaki performansları dikkat çekti. Özer, bugüne kadar sadece iki kez penaltı kullanırken, Burak Altıparmak beyaz noktaya en son 7 yıl önce geçti.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2020 08:06
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2020 08:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Penaltıcıların karnesi

TEK GOL BURSASPOR'DA

Bursaspor'un Akhisarspor'la oynadığı maçta Burak Altıparmak'ın 90+3'üncü dakikada kullandığı penaltıyı gole çevirememesi ilginç bir durumu ortaya çıkardı. Yeşil Beyazlılar'da birinci penaltıcının Özer Hurmacı, ikinci penaltıcının da Burak Altıparmak olduğu açıklandı. Kariyerinde bugüne kadar iki kez penaltı noktasının başına geçen Özer Hurmacı bunların birini gole çevirebildi. 33 yaşındaki futbolcu Bursaspor formasıyla geçen sezon Adanaspor filelerini havalandırdı. Özer Hurmacı, Akhisarspor formasıyla 2016-17 sezonunda Akhisarspor'da oynarken Gaziantepspor maçında kullandığı penaltıyı gole çeviremedi.

AYTAÇ DA KAÇIRMIŞTI

Akhisarspor maçında penaltı kaçıran Burak Altıparmak, tam 7 yıl sonra beyaz noktanın başına geçti. Almanya'da oynadığı dönemde Berliner AK07 forması giyerken, kullandığı dört penaltının ikisini gole çeviren ikisinden de yararlanamayan Burak Altıparmak, 7 yıl sonra bu kez Bursaspor'da penaltı kaçırdı. Akhisar'da Burak'tan önce penaltı kullanmak için girişimde bulunan Recep Aydın da 2015-16 sezonunda Karabükspor ve 2012-13 sezonunda da Konyaspor'da oynarken kullandığı iki penaltıyı gole çevirdi. Hatırlanacağı gibi Bursaspor'da 2017-18 sezonunda Aytaç Kara, Malatyaspor maçında son dakikadaki penaltıyı kaçırmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.