Hava Durumu

Pencereden düşen öğretmen yaşam savaşını kaybetti

Karaman’da evinin penceresini silerken 2. kattan yere düşerek ağır yaralanan anasınıfı öğretmeni Güler Deniz (37), tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti. 2 çocuk annesi öğretmen gözyaşları arasında toprağa verildi.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2014 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2014 16:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Pencereden düşen öğretmen yaşam savaşını kaybetti

2 çocuk annesi öğretmen Güler Deniz’in cenazesi yakınları tarafından dün akşam saatlerinde Konya’daki hastaneden alınarak memleketi Karaman’a getirildi. Deniz, öğretmen için öğle namazını müteakip Musalla Meydanında cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine meslektaşları, öğrencileri ve yakınları katıldı. Kılınan namazın ardında öğretmenin cenazesi Hamidiye Mahallesindeki şehir mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Olay, 24 gün önce Cedit Mahallesi Mut Caddesi üzerinde bulunan Ceyhun Apartmanı’nın da meydana gelmişti. Akşam saatlerinde evinin penceresini silmen iki çocuk annesi Güler Deniz, bir anda dengesini kaybederek yaklaşık 8 metre yüksekten kafası üzerine yere düştü. Ağır yaralanan Deniz öğretmen yardıma koşan çevredeki esnaf ve vatandaşların çağırdığı ambulansla önce Karaman Devlet Hastanesine kaldırılmış, oradan da hayati tehlike kaydıyla Konya Özel bir hastaneye sevk edilmişti. Beyin kanaması geçirdiği için doktorları tarafından devamlı olarak uyutulan Deniz, öğretmen yaşam mücadelesinin 24. gününde hayata tutunamayarak dün yaşamını yitirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.