Hava Durumu

Periler, Alkaş'la hedefe yürüyor

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı'nda göreve geldiği günden bu yana art arda galibiyetler aldıran Başantrenör Murat Alkaş, AS TV'de yayınlanan Satırbaşı programında Melisa Öztürer'in sorularını yanıtladı.

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2020 08:32
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2020 08:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Periler, Alkaş'la hedefe yürüyor

Haber / Melisa ÖZTÜRER

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde Play-Off hedefleyen Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, 21. haftada takımın başına gelen Başantrenör Murat Alkaş ile birlikte hedefe doğru emin adımlarla yürüyor. Daha önceden 5 takımla şampiyonluk yaşayan ve Büyükşehir'le çıktığı 6 maçından

5 galibiyetle ayrılan tecrübeli antrenör Murat Alkaş, Bursa ekibinin hasretini çektiği Süper Lig için yoğun bir şekilde çaba harcadıklarını söyledi.

TEK HEDEF SÜPER LİG

Önceki yıllarda görev aldığı 4 ta-kımı Süper Lig'e çıkaran ve bir de federasyon kupası kaldıran Alkaş, sıradaki takımın Bursa Büyükşehir Belediyespor olacağını ifade ederek, ''Takıma uyum sürecini çabuk atlattık. Kendi oyun sistemimi kısa bir süre içerisinde takıma oturtmak adına seri bir program oluşturduk. Takım çok güzel bir reaksiyon verdi. Tek hedefimiz Play-Off'ları geçerek Süper Lig'e çıkmak.
Buraya gelirken de bu amaçla geldim. Kalan tüm maçları kazanarak, Bursa'yı Basketbol Kadınlar Süper Ligi'nde temsil etmek istiyoruz'' dedi.

BİR İLKİ YAŞADI

Büyükşehir aynı zamanda tekrarlanan maçı kazanarak Alkaş ile bir ilki de başardı. Düzce galibiyetini,''Haya-tımdaki en özel maçlardan birisiydi. Düzce çok zor bir deplasman. Onlara karşı deplasmanda hem yabancı oyuncumuzdan eksik hem de 7 kişiyle kazanmak tarihte şahit oluna-bilecek nadir durumlardan bir tanesi.''sözleriyle değerlendirerek unutulmaz bir an yaşadıklarını ifade etti. Bilindiği üzere 12. haftadaki Düzce maçından mağlubiyetle ayrılan Büyükşehir, kural ihlali nedeniyle federasyona başvurmuş, tekrarlanması kararlaştırılan karşılaşmayı geçtiğimiz hafta 56-67 kazanmıştı..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.