Hava Durumu

PES 21 oyunu PES 20'nin güncellenmiş hali olacak

PES 20 ile toplama sürecine giren PES serisi, bu yıl Inter ve Milan'ın takım adı lisanslarını da kaybetmişti. Yeni nesilde çok sınırlı lisanslı takım sunabilecek olan PES 2021 için bugün resmi açıklama geldi.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2020 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2020 12:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
PES 21 oyunu PES 20'nin güncellenmiş hali olacak

Konami'den gelen açıklamalara göre; oyun 15 Eylül 2020 tarihinde çıkışını gerçekleştirecek. Çıkışını gerçekleştirmesine gerçekleştirecek de, PES 21'in PES 20 ile aynı olacağı dedikoduları ortada dolaşıyor.

Avustralya'da film, video oyunu ve yayımları sınıflara ayıran bir kurul olan Avustralya Sınıflandırma Kurulu'nun web sitesi PES 21'in PES 20'nin kadro güncellenmiş halinin olacağını belirtiyor.

Eğer bu doğru çıkar ve Konami hiç bir yenilik sunmadan futbol oyunu tutkunlarının karşısına çıkarsa FIFA'nın ekmeğin yağ sürdüğü gibi bir de bal sürer. PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X için gelecek olan oyun maalesef ki bu yılda da satış rakamlarında çakılacak gibi görünüyor.

FIFA 21'in karşısında hiç bir şansı bulunmayan PES 21 maalesef ki yine ortalama bir oyundan öteye geçemeyecek. Yenilik sunamadığı için FIFA'nın da yenilikleri sunmasını ertelettiren Konami, bakalım bu seriyi 2021'den sonra devam ettirecek mi yoksa kadroları güncelleyip güncelleyip yeni oyun diye bizlere sunacak mı?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.