Hava Durumu

Pi'den kadına şiddet vurgusu

Rap dünyasının dikkat çeken başarılı kadın temsilcilerinden Pi, yeni single'ı "Şekil" ile müzikseverlerin beğenisini toplamaya geliyor. İki yıl aradan sonra dinleyicilerin karşısına tekrar çıkan İzmirli rap sanatçısı Pi; sözleri kendisine, bestesi Kozmos, aranjesi ise Kozmos ve Avro ortak imzası taşıyan "Şekil" ile bu yaza hareket katacak.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2020 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2020 12:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Pi'den kadına şiddet vurgusu

Video klibiyle de çok konuşulacak olan "Şekil"e Türkiye'de daha önce denenmemiş bir klip çekildi. Onsekiz saatlik yoğun bir çalışma temposuyla ve tamamen greenbox ile çekilen video klibin yönetmenliğini Serdar Güngör üstlendi. TBWA reklam ajansında çekilen klibin birbirinden renkli animasyonlarında ise Hakan Kurucu'nun imzası var.

Klibin açılışında ise anlamlı mesajı ile Pi, dinleyicilere şöyle sesleniyor; "Kadınım. 17 yıldır rap yapıyorum. Kadınların ne yapacağına kendilerinin karar verdiği, kadına şiddetin hiçbir çeşidinin olmadığı bir dünya hayaliyle. Eğlenmek de bir isyan şeklidir. Şekil iyi, şekil tam."

Pi "Şekil" ile tüm dijital platformlarda yayında, video klibi ise 14 Ağustos'ta Sony Music Türkiye YouTube kanalında olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.