Hava Durumu

Pınar Altuğ isyan etti: Siz güzel vakit geçiriyor olabilirsiniz!

Türkiye'yi kasıp kavuran orman yangınları herkesi kahrediyor. Ünlü isimler de yaptıkları paylaşımlarla gündeme dair yorumlarda bulunuyor. Son olarak oyuncu Pınar Altuğ sosyal medyada tepkisini dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2021 11:49
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2021 11:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Pınar Altuğ isyan etti: Siz güzel vakit geçiriyor olabilirsiniz!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde önceki gün dört noktada birden başlayan yangın ciğerleri dağlarken, Marmaris de alevlere boğuldu. Türkiye'nin farklı bölgelerinde son üç gün içinde 13 ilde 41 orman yangını meydana geldi.

Yangınlara dair ünlü isimler de paylaşımlarda bulunuyor. Son olarak oyuncu Pınar Altuğ, Instagram hesabı üzerinden, "Ülkemin her yeri yangın yeri, ciğerlerimiz de öyle. Durdurulamayan yangın, kaybedilen canlar, yanan kül olan yuvalar! Sebep olanlar yatacak yeriniz yok! Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine sabır dilerim" ifadelerini kullandı.

"AZICIK EMPATİ YAPSANIZ"

Tatil paylaşımı yapanlara tepki gösteren oyuncu, "Ülkemiz yanıyor, ağaçlar yanıyor, hayvanlar yanıyor, insanlar evsiz kalıyor hatta bizim gibi tatilde olan insanlar otellerinden tahliye edildi. Siz güzel vakit geçiriyor olabilirsiniz. Bunu Instagram'dan paylaşmasanız da o anlar hâlâ güzel azıcık empati yapsanız?" mesajını yazdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.