Hava Durumu

Pınar Altuğ: Kızım Su okullu oyuncu olacak

Pınar Altuğ, kızı Su'nun kendisi gibi oyuncu olmak istediğini söyledi ve ekledi: Ama alaylı değil okullu olacak.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2021 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2021 10:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Pınar Altuğ: Kızım Su okullu oyuncu olacak

Pınar Altuğ önceki gün Bebek parkında hem yürüyüş yaptı, hem sahilde oturdu. Ünlü oyuncu "Kızınız Su, sizin gibi oyucu olmak istiyor mu" sorusuna şu yanıtı verdi: Pınar Altuğ önceki gün Bebek parkında hem yürüyüş yaptı, hem sahilde oturdu.

Ünlü oyuncu "Kızınız Su, sizin gibi oyucu olmak istiyor mu" sorusuna şu yanıtı verdi: "Biz Su ile bir reklam filminde oynadık. Çocukluğundan beri setlerde büyüyen Su, oyunculuk yapmak için hevesli. Ama benim gibi alaylı değil okullu olur. Ben gücüm yettiği kadar en iyisini yapmaya çalışıyorum. Çok şanslıyım ki Tamer Karadağlı gibi bir partnerle çalıştım ve bana hiç üstten bakmadı. Bana hep destek oldu. Keza Volkan Severcan, Zeyno Günenç özel bir yerdedir."



Altuğ, "Tamer Karadağlı, 'Sosyal medyası kuvvetli olan oyuncular daha çok tutuluyor' dedi. Sanatçılar pek rol bulamıyor mu?" sorusunu ise şöyle yanıtladı: "Şimdi ünlü olmak çok kolay. Bilinirlik birçok insanın başını döndürüyor. Sosyal medyanın da etkisiyle çok bilinir oluyorlar. Bu arada hiç kimseyi suçlamıyorum. Şöhret eğlenceli bir şey."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.