Hava Durumu

Pınar Fidan'dan Alevilerle ilgili iğrenç sözler: Hepsini bir otele tıkıp...

Pınar Fidan ismindeki bir kişinin stand-up şovu yapmaya çalışırken nefret suçu işlemesi sosyal medyanın gündemine oturdu. Alevilerle ilgili iğrenç ifadeler kullanan Fidan'a sosyal medyadan tepki yağdı.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2020 10:33
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2020 10:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Pınar Fidan'dan Alevilerle ilgili iğrenç sözler: Hepsini bir otele tıkıp...

Pınar Fidan isimli şahsın Tuz Biber stand-up programında Aleviler ile ilgili "Hepsini bir otele tıkıp yakabilirsin" gibi iğrenç sözler sarf etmesi sosyal medyada tepkiye neden oldu.

Fidan'ın bu iğrenç gösterisini müzisyen Tolga Sağ, Twitter hesabından "Bu soytarıyı iyi tanıyın. Adı Pınar Fidan. Ağzından pislik dökülüyor, aşağılık esprilerini komik sanıyor" notuyla paylaştı.

'ÜNLÜ OLABİLİR, İNSAN OLAMAZ'

Fidan'a tepki gösteren isimlerden birisi de usta sanatçı Sabahat Akkiraz'dı. Akkiraz, bu iğrenç gönderiyi paylaşarak, "İnsanların otele doldurulup yakılması, ibadethaneleri ile dalga geçmek, onlara yapılan saldırılar espri konusu değildir gerçekten. Pınar Fidan denen bu zavallı Alevilerle dalga geçip, acılarına gülünce belki ünlü olabilir ama insan olamaz" dedi.

On binlerce bu sözlere tepki gösterirken, nefret suçu işleyen Fidan, Instagram hesabını kapattı. Ancak hesabını kapatmadan önce bir açıklama yapan Fidan, kendisinin de Alevi olduğunu ve ironi yaptığını savundu:

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.