Hava Durumu

Pınar Gültekin'in arkadaşından acı sözler

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisat Bölümü son sınıf öğrencisi Pınar Gültekin, Cemal Metin Avcı tarafından vahşice öldürülmüştü. En yakın arkadaşı Selver Gür, "Sanki öleceğini hissetmiş gibi günler öncesinden doğum günümü kutlamıştı" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2020 10:36
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2020 10:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Pınar Gültekin'in arkadaşından acı sözler

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisat Bölümü son sınıf öğrencisi 27 yaşındaki Pınar Gültekin'in, evli ve bir çocuk babası olan eski erkek arkadaşı Cemal Metin Avcı tarafından vahşi bir cinayete kurban gitmişti. Pınar'ı bulmak için kurulan özel ekip tarafından gözaltına alınan soğukkanlı katil, vahşi cinayeti itiraf etmişti.

En yakın arkadaşı Selver Gür'ün sözleri ise yüreklere işledi. Pınar ile altı yıldır tanıştığını söyleyen Gür, "Kızım Rüzgar ile benden fazla fotoğrafı vardır. Kız çocuklarını o kadar çok severdi" dedi.

Pınar'ın adeta öleceğini hissetmiş gibi kaybolmadan 10 gün önce kendisine doğum günü hediyesi alıp kutladığını anlatan genç kadın şöyle devam etti: "Normalde böyle bir şeyi yapmazdı. Doğum günümü hep zamanında kutlardı. Aslında doğum günüm bugün, ama önceden hediyesini alıp kutladı. Sanki öleceğini hissetti. Hediye olarak aldığı ayakkabıyı asla giymeyeceğim. Onu anı olarak hep saklayacağım. Pınar okulunu bitirdikten sonra İstanbul'a dönüp kendine ait bir işyeri açmak istedi. Modaya ve giyim kıyafete düşkündü. Moda evi açmak istiyordu. Son konuşmamız Pınar kaybolmadan bir gün önce 15 Temmuz'da oldu. Derslerle ilgili konuştuktan sonra sohbetimizi bitti. Durduk yere 'Seni seviyorum Selver' dedi. Canım arkadaşım"

2 BİN SAATLİK TAKİP

Muğla Jandarma Komutanlığı ekipleri, Pınar Gültekin'e ulaşmak için iğneyle kuyu kazdı. Genç kızı ve katili Cemal Metin Avcı'yı bulmak için yüzün üzerinde görgü tanığını dinlediği ve 2 bin saatlik görüntü izlediği ortaya çıktı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.