Hava Durumu

Pınar Karşıyaka gözünü Avrupa'ya çevirdi

ING Basketbol Süper Ligi'nde son 3 maçta aldığı 2 mağlubiyetle zirveden indikten sonra cuma günü Galatasaray NEF'i evinde mağlup ederek tekrar çıkışa geçen Pınar Karşıyaka, FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda yarın Hapoel Bank Yahav Jerusalem'i yeni bir başlangıç yapmak için ağırlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2021 14:14
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2021 14:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Pınar Karşıyaka gözünü Avrupa'ya çevirdi

Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'ndaki mücadelenin hava atışı saat 20.00'de yapılacak. Bilet fiyatları tam 50, öğrenci 30 TL olarak belirlendi. Galatasaray maçını tribünden izleyen taraftarlara biletlerini ibraz etmeleri halinde gişede 10 TL indirim yapılacak. Karşıyaka'da ameliyat olan Semih Erden yine forma giyemeyecek.

Grupta ilk 2 maçını kazandıktan sonra İspanyol temsilcisi BAXI Manresa'ya üst üste 2 kez yenilip liderlik şansını kaybeden Pınar Karşıyaka, 5'inci maçlar öncesi ikinci sırada yer alıyor. Lider bitirecek ekibin doğrudan son 16 turu grup aşamasına kalacağı grupta ikinci ve üçüncü sıradaki takımlar ise son 16 için Play-In turunda mücadele edecek. Kazanılmış 2 maç üzerinden oynanacak Play-In turunda B Grubu'nun ikincisi A Grubu'nun üçüncüsüyle, B Grubu'nun üçüncüsü ise A Grubu'nun ikincisiyle eşleşecek.

İzmir ekibi, Hapoel ve Stal ile oynayacağı son iki maçı kazanıp grupta ikinci sırayı elde etmeye çalışacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.