Hava Durumu

Pınarbaşı Köprüsü trafiğe kapatılacak

BUSKİ tarafından yapılacak altyapı çalışmaları nedeniyle, Pınarbaşı Köprüsü taşıt trafiğine kapatılacak ve trafik alternatif güzergahlardan sağlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2012 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2012 16:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Pınarbaşı Köprüsü trafiğe kapatılacak
Osmangazi İlçesi Alacahırka Mahallesi Alacahırka Caddesi ile Orhaneli Caddesi kesişiminde yer alan Cilimboz Deresi Pınarbaşı Köprüsü üzerinde BUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından içmesuyu ana iletim hattı deplase çalışması yapılacağından, 19 ve 20 Mayıs tarihlerinde Pınarbaşı Köprüsü taşıt trafiğine kapatılacak. Çalışmalar sırasında Pınarbaşı'ndan Uludağ istikametine gidecek araçlar Pınarbaşı Mezarlığı'ndan İvazpaşa ve Kazım Baykal caddeleri istikametinden Muradiye'ye ulaşım sağlayabilecek. Aynı zamanda sürücüler, Muradiye bölgesinden Demirkapı istikametine dönerek veya Çekirge istikametinden Uludağ Yolu'na ulaşılabilecekler.

Muradiye Demirkapı istikametinden gelerek Pınarbaşı istikametine gidecek olan sürücüler de Demirkapı Caddesi'nden Muradiye dönecek ve Devlet Hastanesi önünden Orta Pazar Caddesi ve Kavaklı Caddesi'ni kullanılarak Pınarbaşı'na ulaşılabilecekler.




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.