Hava Durumu

PKK'lılar jandarma karakoluna saldırdı

Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin, Tepe Jandarma Karakolu'na uzun namlulu silahlarla açtığı ateşte 1'i ağır 4 asker yaralandı. 

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2016 20:28
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2016 20:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
PKK'lılar jandarma karakoluna saldırdı
Lice İlçesi'nde bulunan Tepe Jandarma Karakolu'nu bu akşam saatlerinde bir grup PKK'lı terörist, uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Açılan ilk ateşte 2 asker yaralanırken, karakolda bulunan askerler de saldırıya anında karşılık verdi. Teröristler yoğun ateş altına alınırken, bölgeye takviye birlikler sevk edildi. Yaralı askerler, helikopterle getirildikleri Diyarbakır Asker Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Yaralı sayısı 4'e yükseldi

Lice ilçesi Tepe Jandarma Karakol Komutanlığı'na saat 20.00 sıralarında bir grup terörist tarafından uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda 2 asker yaralanmıştı. Saldırının ardından bölgede operasyon düzenlenmiş ve teröristler ile güvenlik güçleri arasında çatışma yaşanmıştı. Yaklaşık 2 saat süren çatışmada 2 asker daha yaralandı. Helikopterle Diyarbakır Asker Hastanesi'ne getirilen yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Bölgedeki çatışma ise teröristlerin hem araziden hem de gecenin karanlığından faydalanarak kaçmasıyla sona erdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.