Hava Durumu

Play off'lara hazırlanmalıyız

Fenerbahçe Doğuş karşısında aldıkları yenilginin kendileri için iyi bir tecrübe olduğunu belirten Başantrenör Orhun Ene, "Normal sezonda kalan 3 maçı en iyi şekilde bitirip, play-off'a eksiksiz, hazır girmek istiyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2018 07:51
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2018 07:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Play off'lara hazırlanmalıyız

OYUNUN İÇİNDE KALABİLİRDİK

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 26. hafta erteleme maçında deplasmanda Fenerbahçe Doğuş'a 98-78 mağlup olarak normal sezonda liderlik şansını yitiren TOFAŞ'ta Başantrenör Orhun Ene, karşılaşmayla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Çok iyi bir takıma karşı oynadıklarını belirten Ene, "Esasında ilk yarı oyunun içinde daha çok kalabilirdik. Fakat çok hata yaptık. Fenerbahçe hem ritimde, hem moralli. Oyuncuları çok büyük bir özgüvenle oynuyorlar. Üçüncü ve dördüncü periyodun ilk dakikalarında kötü oynamasaydık, belki maçın sonunda daha yakın bir farkla oyun içerisinde kalacaktık ama maalesef orayı kötü oynadık" dedi.

HAZIR OLMAMIZ GEREKECEK

Bu tür mağlubiyetlerin kendileri için tecrübe olduğunu ifade eden deneyimli çalıştırıcı, "Buraları oynamayı öğreniyoruz. Biz bu kadar iyi rakiplere karşı, sürekli ve karşılıklı tempo içerisinde oynamıyoruz. Arada oynadığımız zamanda da kendimizi bu anlamda geliştirmemiz gerektiğini görüyoruz.
Onun için bu maçı öyle düşüneceğiz. Şu anda normal sezonun tamamlanmasına 3 maçımız daha var. Bu üç maçı iyi bir şekilde bitirip, özellikle play-off'ta birinci ve ikinci turlarda esasında çok daha eksiksiz ve tam hazır olmamız gerekecek. Onun için bu hazırlığımızı yapacağız" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.