Hava Durumu

Pochettino geri dönüyor!

Tottenham ile yollarını ayıran Mauricio Pochettino'nun ismi Arsenal ile anılıyor. Unai Emery'nin kredisinin tükendiğini yazan İngiliz basını, Arsenal'ın Arjantinli teknik adama teklif götürmeye hazırlandığını öne sürdü.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2019 14:22
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2019 14:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Pochettino geri dönüyor!

Premier Lig'de Southampton ile sahasında 2-2 berabere kalan Arsenal'da teknik direktör Unai Emery'nin kredisi tükeniyor.

48 yaşındaki İspanyol teknik adamın görevine son verilmesinin an meselesi olduğunu yazan İngiliz basını, Londra ekibinin yeni teknik patronunun Mauricio Pochettino olabileceğini öne sürdü.

Ada basınında yer alan haberlerde; Arsenal yönetiminin, Arjantinli teknik adama teklif götürmeye hazırlandığı iddia edildi.

TARAFTAR ARADA KALDI

Olası bir Mauricio Pochettino hamlesine bir grup Arsenal taraftarı sıcak bakmıyor. Başarılı teknik adamın geçmişte yaptığı Arsenal açıklamalarını hatırlatan taraftarlar, başka bir alternatif düşünülmesini istiyor.

Bir diğer kesim ise Mauricio Pochettino'nun Tottenham'daki başarısını referans göstererek Arjantinli teknik adamın doğru isim olduğu savunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.