Hava Durumu

Polis helikopteriyle kısıtlama denetimi! İstanbul'un eşsiz manzarası

Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması devam ederken, İstanbul sessizliğe büründü. Havadan denetimlerini gerçekleştiren polis helikopterinden boş kalan yollar ve İstanbul'un eşsiz manzarası görüntülendi.

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2020 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2020 16:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Polis helikopteriyle kısıtlama denetimi! İstanbul'un eşsiz manzarası

İstanbul'da hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle caddeler ve sokaklar boş kaldı. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin gerçekleştirdiği denetimlere polis helikopteri de havadan destek verdi. Korona virüs tedbirleri kapsamında alınan sokağa çıkma kısıtlaması kararının ardından boş kalan yollar polis helikopterinden görüntülendi. Havadan çekilen görüntülerde normal şartlarda trafik yoğunluğunun yaşandığı yolların bomboş kaldığı görüldü.

Öte yandan, gerçekleştirilen denetimde, İstanbul'dan eşsiz manzaraların görüntülenmesine imkan sağladı. İstanbul Boğazı, Galata Kulesi, Haliç Köprüsü ve İstanbul'un farklı noktalarından eşsiz manzaralar kameralara yansıdı. Taksim Meydan'ının kartpostallık görüntüsünün yanı sıra Taksim Camii ve Atatürk Kültür Merkezi'nde çalışmalar da görüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.