Hava Durumu

Polis intihar girişiminde bulunan genci canı pahasına kurtardı!

Aydın'ın Köşk ilçesinde restorasyonu süren caminin minaresine çıkan şahıs, bir polis memurunun canı pahasına yaptığı müdahale ile kurtarıldı.

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2018 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2018 14:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Polis intihar girişiminde bulunan genci canı pahasına kurtardı!

Aydın'ın Köşk ilçesinde sabah saatlerinde hareketli saatler yaşandı. Sabah erken saatte ilçe merkezinde restorasyonu süren Çarşı Camii'ne gelen Anıl D. (28) minareye çıkarak intihar girişiminde bulundu.

PSİKOLOJİK SORUNLARI OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Minarenin tepesindeki şahsı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polisin uğraşlarına rağmen minareden indirilemeyen şahıs, aşağıdaki kalabalığın üzerine tahtalar fırlatarak güvenlik görevlilerine zor anlar yaşattı. Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Anıl D. yanına kimseyi yaklaştırmazken, bir saatten fazla minarede kaldı.

POLİS MEMURU HAYATINI KURTARDI

Minarenin şerefesinden de yukarı çıkarak kendini aşağıya atacağını söyleyen Anıl D'ye Köşk İlçe Emniyet Amirliğinde görevli bir polis memuru yaklaşmayı başardı. Yerden metrelerce yükseklikte canı pahasına şahsı ikna etmeye çalışan polis memuru, Anıl D'yi bir anlık boşluğundan faydalanarak yakalamak istedi. Bu sırada kendisini tutan polis memuruyla birlikte aşağıya atlamak isteyen Anıl D. polisle yaşadığı arbedenin ardından güçlükle etkisiz hale getirildi. Yaşananları görenlerin yürekleri ağızlarına gelirken, minareden itfaiyenin merdivenli aracı ile indirilen Anıl D. sağlık kontrolü için Aydın Devlet Hastanesine kaldırıldı. Anıl D'nin yakınları ise olay sonrası polis memuruna hayati müdahalesi için teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.