Hava Durumu

Polis operasyon düzenledi, içeriden cephanelik çıktı!

Edirne'nin Keşan ilçesinde polis tarafından 12 şüphelinin bulunduğu bir ev ve araçlarında yapılan aramada 1 otomatik makineli silah, 9 tabanca, çok sayıda mermi ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 12 kişiden 1'i tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2021 22:08
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2021 22:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Polis operasyon düzenledi, içeriden cephanelik çıktı!

Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Yeni Mescit Mahallesi Karatepe Caddesi üzerindeki evde il dışından gelen silahlı kişilerin olduğu bilgisi üzerine harekete geçti.

Polis, eve düzenlediği operasyonda E.T., E.G., Ö.Ç., M.A., U.G., G.G., E.Y., A.Ş., M.M.S., F.K., S.K. ve M.Ü.yü yakalayarak, gözaltına aldı.

Şüphelilerin üzerinde ve araçlarında yapılan aramada 1 otomatik makineli silah, 9 tabanca, 205 mermi, 3 fişek esrar ve 3 uyuşturucu hap ele geçirdi. Yakalanan şüphelilerden M.Ü.nün, Edirne 1inci Ağır Ceza Mahkemesince Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama suçundan 12 yıl 6 ay kesinleşmiş cezası bulunduğu belirlendi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.Ü. tutuklanırken, 11 kişi ise nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.