Hava Durumu

Polise köpekli saldırı kanlı bitti

Adana'da müteahhit ile tartışan ev sahibi, olay yerine gelen polislerin üzerine kurt köpeklerini saldı. Olayda bir polis yaralanırken, kendilerini korumak isteyen polislerin açtığı ateş sonucu köpeklerden biri öldü diğeri yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2014 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2014 11:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Polise köpekli saldırı kanlı bitti

Edinilen bilgiye göre olay merkez Seyhan ilçesi, Pınar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, müteahhit Salih Tunca, Pınar Mahallesi'nde Caner Seyhan'ın müstakil evinin yanına apartman yaptırmaya başladı. Müteahhit Tunca apartmanın bahçe duvarını çekince müstakil ev sahibi ile aralarında tartışma başladı.

Müteahhit ile ev sahibi arasında bugün Sabah saatlerinde yine tartışma çıkınca Tunca 155'i arayarak "Ben bir apartman yaptırdım ancak yandaki müstakil ev sahibi sürekli beni tehdit ediyor can güvenliğim yok" diye ihbarda bulundu.

Bunun üzerine Denizli Polis Merkezi ekipleri olay yerine geldi. Caner Seyhan polisleri görünce, "Siz müteahhitten yana oluyorsunuz" diye bağırmaya başladı. Polisin ikna etmeye çalıştığı ancak buna rağmen sakinleşmeyen Seyhan iki kurt köpeğini polislerin üzerine saldı.

Polis memurlarından İlhan Avan'ı köpekler ısırdı. Bunun üzerine diğer polis memurları silahlarını çekip iki köpeği de vurdu. Köpeklerden biri ölürken diğeri yaralandı.

Yaralanan polis memuru olay yerine çağrılan ambulans ile Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yaralı köpek ise bir veterinere götürüldü.

Bu sırada olay yerine çok sayıda polis ekibi çağrıldı. Olay yerinin etrafı güvenlik şeridi ile çekilirken köpeğin ölüsü yol ortasında kaldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken müteahhit Tunca olay yerinden kaçtı.

Caner Seyhan ise gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.