Hava Durumu

Polisi görünce çaldıkları altınları dolmuşa sakladılar

Bursa’da, kendilerini takip eden polisleri fark edince çaldıkları altınları bindikleri minibüsün koltukları arasına saklayan iki sabıkalı kadın hırsız, altınların sahibi ortaya çıkınca gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2012 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2012 12:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Polisi görünce çaldıkları altınları dolmuşa sakladılar
Bursa Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, Ankara Yolu üzerinde sabıkalı iki genç kadını görünce şüphelenerek takibe başladı. Daha önce birçok hırsızlık suçundan haklarında işlem yapılan N. Ö. (21) ile H. B. (27), kendilerini polisin takip ettiğini fark edince minibüse bindi. Polisin de minibüse binmesiyle paniğe kapılan iki kadın, kadın çorabı içerisine sarılı ziynet eşyalarını koltuğun arasına gizledi. Üst araması yapan polis, koltuk arasındaki ziynet eşyalarını bulunca N. Ö. ile H. B.'yi gözaltına aldı. Ancak ziynet eşyalarının sahibi bulanamayınca iki genç kadın serbest kaldı.
Altınlarının çalındığını bir gün sonra fark eden bir vatandaş, polisi arayarak durumu haber verdi. Polis, elindeki ziynet eşyalarının bu evden çalındığını tespit edince, iki kadın bir kez daha gözaltına alındı. Haklarındaki suçlamaları kabul etmeyerek, hırsız değil temizlikçi olduklarını söyleyen N. Ö. ile H. B., 'evden hırsızlık' suçundan adliyeye sevk edildi. N. Ö. nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.