Hava Durumu

Polisin sert müdahalesi tepki topladı

Trabzon'da sokağa çıkma kısıtlamasının son gününde, polis ekipleri evinin bahçesine kimliksiz çıkan bir kişiyle tartıştı. Tartışma kavgaya dönüşünce polisler orantısız güç kullandı, ters kelepçe yaptı. O anlar sosyal medyada tepki topladı, 3 polis hakkında inceleme başlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2020 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2020 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Polisin sert müdahalesi tepki topladı

Pide almak için evinden çıktı, polislerle karşılaştı. İddiaya göre kimliği yanında yok diye, yere yatırıldı ters kelepçe yapıldı. O anlar site sakinleri tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Görüntünün adresi Trabzon'un Ortahisar ilçesi. Sokağa çıkma kısıtlamasının son gününde, pide almak için oturduğu sitenin bahçesine inen Galip Aydın, yunus polis ekibi tarafından durduruldu.

İddiasına göre Aydın, hem kendisi hem de komşularına pide almak için bahçedeydi. Gelecek fırın arabasını bekliyordu. Ancak o beklerken gelen yunus ekibinden üç polisle kimlik sorma gerilimi yaşadı ve gerilim tartışmaya döndü.

Kavgaya dönüşen tartışmada yunus polisleri Galip Aydın'ı yüz üstü yere yatırdı, ters kelepçe yaptı. Bağrışmalar üzerine pencelere çıkan komşular o anları telefonlarıyla kaydetti.

Emniyete götürülen ve ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakılan Galip Aydın, darp raporu alarak 3 polisten şikayetçi oldu.

Cep telefonu kamerasıyla kaydedilen ters kelepçe anı ise sosyal medyada tepki çekti. Olaya ilişkin açıklama yapan Trabzon Valiliği de polis memurları hakkında inceleme başlattığını duyurdu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.