Hava Durumu

Polisle çatışmaya girdi öldürüldü

İstanbul'un Küçükçekmece İlçesi'nde, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin operasyonunda polisle çatışmaya girdiği iddia edilen 18 yaşındaki Sıla Abalay, öldürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2017 05:57
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2017 05:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Polisle çatışmaya girdi öldürüldü

Yeşilova Mahallesi Tansel Caddesi Terzi Sokak üzerindeki bir binaya İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bu gece DHKP-C'ye yönelik operasyon düzenledi. İddiaya göre, operasyonda polisle çatışmaya giren Sıla Abalay (18), öldürüldü. Operasyonda 2 kişi de gözaltına alındı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis, bölgeyi güvenlik çemberine aldı. Çatışmanın olduğu bölgeye yaya ve araçlar alınmadı.

Olay Yeri İnceleme ekipleri ve Cumhuriyet savcısının, ceset ve olay yerindeki inclemeleri saat 05.00 sıralarında tamamlandı. Abalay'ın cesedi zırhlı araçlar eşliğinde otopsi için Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

DHKP/C'li terörist Sıla Abalay

Öte yandan, ceset getirilmeden önce Adli Tıp Kurumu önünde güvenlik önlemi alınırken bir toplumsal müdahale aracı TOMA'nın da hazır bekletildiği görüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.