Hava Durumu

Polislerin arasına daldı: 1 şehit

Adıyaman'da kaza yerinde inceleme yapan polis ekiplerinin arasına dalan alkollü sürücü, dehşet saçtı. Kazada 1 polis şehit olurken, 3'ü polis toplam 5 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2012 10:06
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2012 10:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Polislerin arasına daldı: 1 şehit

Malatya karayolunun Adıyaman çıkışı Pirin Köprüsü yakınlarında İsmail Canlı yönetimindeki 02 AR 665 plakalı otomobil Adıyaman'dan Malatya istikametine giderken şarampole yuvarlandı. Olay yerine trafik polislerinin yanı sıra resmi ekipler ve asayiş ekipleri de sevk edildi. Kazaya karışan otomobile şarampolden çıkartmak için çekici çağırıldı.
Gazeteciler yaralamalı kazayı görüntülemek için olay yerine gitti. Polis ekiplerinin yaptıkları inceleme kameralar tarafından kaydedildi.

Kaza yerindeki polislerin arasına daldı

Polis ekipleri kaza yerinde inceleme yaparken Mahmut Çavuş yönetimindeki 02 HA 996 plakalı otomobil Adıyaman istikametinden Malatya istikametine giderken, direksiyon hakimiyetini kaybederek, yolun sağında bulunan 02 HD 979 plakalı çekiciye çarptı. Çarpmayla duramayan otomobil kaza yerinde inceleme yapan polis ekiplerinin arasına daldı. Otomobil duramayarak şarampole yuvarlandı. Kaza yerinde can pazarı yaşandı. Kaza sonrasında olay yerine çok sayıda 112 sağlık ekipleri ve polis ekibi sevk edildi. Kaza yerinde otomobil altında kalan ve çalılıkların arasına savrulan yaralılar, polisler ve sağlık ekipleri tarafından ambulanslara konuldu.

Kazada Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görevli Mustafa Altan (40), Mustafa Kara (32), Emrah Çakan (26) ve Trafik Şube Müdürlüğü'nde görevli Murat Kurtoğlu ile birlikte otomobilde bulunan Mahmut Çavuş (28) ve Ali Çavuş (31) yaralandı.

Yaralılar ambulanslarla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralılardan Mustafa Altan (40) hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralılardan Emrah Çakan'ın durumunun ağır olduğu, trafik polisi murat kurtoğlu'nun ise ayakta tedavi edildiği öğrenildi.
Kaza yerine gelen Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, kaza yerinde bilgi aldıktan sonra Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geçti. Vali Mahmut Demirtaş, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş ve çok sayıda polis hastaneye gitti.
Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.