Hava Durumu

Polisten Juventuslu oyuncuların ev partisine baskın!

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Juventus'un ABD'li oyuncusu Weston McKennie ve bazı takım arkadaşlarının partisini basan İtalyan güvenlik güçleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini ihlalden futbolculara ceza kesti.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2021 09:22
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2021 09:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Polisten Juventuslu oyuncuların ev partisine baskın!

İtalyan basınına yansıyan haberlere göre, McKennie'nin Torino sırtlarındaki villasında ev sahipliği yaptığı parti, İtalyan güvenlik güçlerinin baskınına uğradı.

Corriere Dello Sport'da yer alan haberde Juventuslu oyuncuların koronavirüs protokollerini ihlal ettikleri için ceza aldıkları belirtildi. Haberde, McKennie'nin komşularının polisi yüksek sesten dolayı aradığı ifade edilirken eve gelen polislere kapının açılmadığı kaydedildi. Polislerin bir süre sonra kapıyı açtığı ve partide bulunan herkese para cezası kestiği belirtildi. Weston McKennie, Paulo Dybala ve Arthur'un hafta sonu oynanacak Torino derbisinde oynayabilmek için ekstradan teste girmek zorunda oldukları kaydedildi.

Arjantinli Paulo Dybala ile Brezilyalı Arthur'un da nişanlılarıyla birlikte bulunduğu ve toplam 10 kişinin yer aldığı akşam yemeğinin, İtalyan güvenlik güçlerinin villaya gelmesiyle bölündüğü belirtilirken, Carabinieri (İtalyan jandarması) ekiplerinin partiye katılanlara Kovid-19 kurallarını ihlalden para cezası kestiği bildirildi.

Haberlerde, güvenlik güçlerinin McKennie'nin villasına muhitten gelen ihbar üzerine gittiği ifade edildi. Siyah-beyazlı oyuncuların salgın döneminde bu şekilde kalabalık ev partisinde bir araya gelmesi, sosyal medya platformlarında da tartışma konusu oldu.

JUVENTUS'DA VAKA SAYISI ARTIYOR

Son olarak Merih Demiral'ın koronavirüse yakalandığının açıklanmasının ardından takımın tecrübeli ismi Leonardo Bonucci'nin de testinin pozitif çıktı. Kulüpten yapılan açıklamada Bonucci'nin tedavisine başlandığı ve evinde karantinaya alındığı belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.