Hava Durumu

Polisten kaçtı dehşet saçtı

Adana’da polisin ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçan araç, kontrolden çıkarak takla attı. Kazada 1’i bebek 5 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2013 09:38
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2013 09:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Polisten kaçtı dehşet saçtı

Alınan bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesindeki Mithat Özsan Bulvarı’nda devriye gezen polis ekipleri, şüphe üzerine 01 ACT 97 plakalı otomobili durdurmak istedi. Ancak araç sürücüsü polisin ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Bunun üzerine polisle otomobil sürücüsü arasında kovalamaca başladı. Hızla giden araç sürücüsü Ege Bağatur Bulvarı’nda aracın kontrolünü kaybetti. Refüje çıkıp bir palmiye ağacını devirdikten sonra takla atan araçtaki 5 kişi yaralandı. 9 aylık bebek camdan fırlayarak yola savrulurken, 2 kişi de araç içinde sıkıştı. Polis ekipleri, yola savrulan bebeği hemen ekip aracıyla hastaneye kaldırdı.

Araçta sıkışan sürücü Yusuf Ö. (20) ve ismi öğrenilemeyen bir kişi için Can-Kur ekiplerinden yardım istendi. Kaza yerine gelen kurtarma ekipleri, 2 kişiyi sıkıştıkları yerden çıkarmayı başardı. Kazada yaralanan bir genç kız ise şoka girerek, “Dayımı istiyorum” diyerek uzun süre ağladı. Sağlık görevlisi, şoka giren genç kızı sakinleştirmeye çalıştı.

Yaralı 5 kişi, kaza yerine gelen ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Araçtan yola savrulan alkol şişeleri ise dikkat çekti. Öte yandan yaralılardan birinin refüje savrulan çantasındaki cep telefonu uzun süre çaldı.

İtfaiye ekipleri, kaza yapan ve motor kısmından duman çıkan aracın alev almaması için köpükle müdahalede bulundu.
Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.