Hava Durumu

Politikacının eşi Zoom toplantısı sırasında çırılçıplak göründü

Güney Afrika Geleneksel Liderler Ulusal Evi Üyesi politikacı Xolile Ndevu, Zoom üzerinden Kovid-19 kriziyle ilgili olarak arkadaşları ile beraber toplantı yaptığı sırada, eşi tamamen çıplak bir şekilde kameranın görüş alanına girdi. Kamerayı kapatan toplantı başkanı, politikacıya sürekli böyle bir duruma şahit olduğunu söyleyerek sert çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2021 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2021 15:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Politikacının eşi Zoom toplantısı sırasında çırılçıplak göründü

Siyasetçi, eşinin arkasında çıplak bir şekilde göründüğü fark etmedi. Toplantının başkanı Faith Muthambi, durumu fark eder etmez Xolile'nin kamerasını kapatıp kendisine eşinin kamerada çıplak göründüğünü söyledi.

Ndevu, başkanın uyarısı üzerine bu tür olayların Zoom toplantılarında çok kez meydana geldiğini ve bunun ilk olmadığını söyleyerek özür diledi.

Bunun üzerine başkan, Ndevu'ye "Ama ne zaman sizinle toplantı yaparsak hep böyle olaylar ile karşılaşıyoruz" dedi.

Ndevu, ellerini yüzü ile kapatarak tamamen toplantıya odaklandığı için arkasında ne olur bittiğini bilemediğini söyleyerek tekrar özür diledi.

Ndevu daha sonra yaptığı açıklamada, teknolojiye yabancı olduklarını ve teknoloji konusunda eğitim almadıklarını, bu nedenle böyle bir vakanın yaşandığını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.