Hava Durumu

Potada Bursa derbisi

ING Basketbol Süper Ligi'nin 5'inci haftasında yarın Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu'nda oynanacak mücadelede Frutti Extra Bursaspor, bir diğer Bursa temsilcisi TOFAŞ'ı ağırlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2020 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2020 13:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Potada Bursa derbisi

ING Basketbol Süper Ligi'nin 5'inci haftası Bursa derbisine sahne olacak. Ligde 2 galibiyet ve 2 mağlubiyetle 5'inci sırada yer alan TOFAŞ, kendisi gibi 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile 8'inci sırada bulunan Frutti Extra Bursaspor ile kozlarını paylaşacak. Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu'nda Bursaspor'un ev sahipliğinde yarın saat 13.00'te oynanacak karşılaşma, pandemi önlemleri gereği seyircisiz oynanacak.

Ligde oynadığı son maçta sahasında Pınar Karşıyaka'ya 88-78 kaybeden TOFAŞ'ın hafta içinde Çekya temsilcisi ERA Nymburk ile Bursa'da oynaması gereken FIBA Şampiyonlar Ligi karşılaşması rakip takımda yaşanan Kovid-19 vakaları nedeniyle ertelenmişti. Ligde geçtiğimiz hafta deplasmanda Aliağa Petkim'e 108-80 mağlup olan Frutti Extra Bursaspor ise hafta arasında sahasında oynadığı 7Days EuroCup maçında Herbalife Gran Canaria'ya 94-76 kaybetmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.