Hava Durumu

Potada Bursa derbisi bugün!

Türkiye Basketbol 1. Ligi'nin 20. haftası iki Bursa takımının karşılaşmasına sahne olacak. Bursaspor ve Finalspor'un kozlarını paylaşacağı ve bugün saat 14.30'da başlayacak müsabaka Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2019 08:24
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2019 08:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Potada Bursa derbisi bugün!

Bursa basketbolunda bugün önemli bir karşılaşma oynanacak. Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden iki Bursa temsilcisi Bursaspor ve Finalspor bugün parkede kozlarını paylaşacak. Bursa Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak bu zorlu müsabaka ise saat 14.30'da başlayacak. Maçta ev sahibi ekip Finalspor olarak gözükmesine karşın Bursasporlu taraftarların tribünleri büyük ölçüde doldurması bekleniyor.

Ligde şampiyonluk yarışı veren ve şu anda lider konumda bulunan Bursaspor Basketbol Takımı'nın geride kalan 19 haftada 16 galibiyeti ve 3 mağlubiyetini bulunuyor. Son 5 haftada aldığı 3 galibiyet ile yükselişe geçen Finalspor ise play-off iddiasını sürdürmek için bu maç mutlaka kazanmak istiyor. Finalspor Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde geride kalan 19 maçta 7 kez salondan galibiyetle ayrılırken 12 kez de rakiplerine boyun eğdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.