Hava Durumu

Potanın Timsahları kazanmak istiyor!

Frutti Extra Bursaspor, ING Basketbol Süper Ligi'nin 12. haftasında evinde Bahçeşehir Koleji'ni konuk edecek. Bugün Nilüfer Spor Salonu'nda oynanacak mücadele saat 20.00'de başlayacak. Müsabaka Tivibu Spor 2'den naklen yayınlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2019 09:24
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2019 09:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Potanın Timsahları kazanmak istiyor!

Bursa ekibi Bahçeşehir Koleji'ni yenip taraftarı önündeki galibiyet hasretine son vermek istiyor...

ING Basketbol Süper Ligi'nin 12. haftasında Frutti Extra Bursaspor, sahasında Bahçeşehir Koleji'ni ağırlayacak. Geçiğimiz hafta deplasmanda Türk Telekom'a 80-62 mağlup olan Potanın Timsahları evinde en son Lig'in 7. haftasında oynanan Arel Üniversitesi maçını kazanmıştı. Bugünkü mücadelede parkeye galibiyet için çıkacakolan Frutti Extra Bursaspor'da Takım Kaptanı Ender Arslan sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Öte yandan Frutti Extra Bursaspor'da Başantrenör Serkan Erdoğan'ın hafta içinde kadroya dahil edilen Porto Rikolu guard Gian Clavell'e bu maçta forma şansı vermesi bekleniyor.

EN BÜYÜK KOZ YİNE TARAFTAR

Frutti Extra Bursaspor şu ana kadar Lig'de geride kalan 11 haftada çıktığı maçlarda 5 galibiyet alırken 6 kez de sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Yeşil Beyazlılar bu grafikle 12. haftaya 16 puan ile 9. sırada girdi. Potanın Timsahları'nın bu karşılaşmadaki en büyük kozu yine taraftarı olacak. Binlerce basketbolseverin hem 5 haftadır hasret kaldıkları galibiyeti görebilmek için hem de NBA geçmişi olan yeni transfer Gian Clavell'i izlemek için Nilüfer Tofaş Spor Salonu'na akın etmesi bekleniyor. Nilüfer Tofaş Spor Salonu'nda saat 20:00'de başlayacak maçı Sinan İşgüder, Kerem Baki ve Ayşenur Yazıcıoğlu hakem üçlüsü yönetecek. Mücadele Tivibu Spor 2'den yayınlanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.