Hava Durumu

Potanın Timsahları pes etmiyor

Potanın Timsahları Dörtlü Final'deki ilk galibiyetini Acıbadem deplasmanında aldı. Yeşil Beyazlılar, rakibini 7 sayı farkla yenerek Süper Lig için ilk 2 iddiasını sürdürdü.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2017 08:16
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2017 08:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Potanın Timsahları pes etmiyor

Bursaspor Durmazlar, Türkiye Basketbol Ligi Dörtlü Final üçüncü maçında Acıbadem Üniversitesi'ne konuk oldu. Karşılaşmaya Karlo Vragoviç'in üç sayılık basketiyle hızlı bir başlangıç yapan Yeşil Beyazlılar, Erdem İlter, Dejan Borovnjak ve Şahin Ekmen'in sayılarıyla 5. dakikada rakibine 7-15 üstünlük kurdu. Çeyreğin sonuna doğru Can Altıntığ ve Bracey Wright ile farkı eriten ev sahibi ekip karşısında ilk periyodu 18-19 önde tamamlayan Potanın Timsahları, ikinci çeyreğin başında da Borovnjak ve Mert Celep'in smaçlarıyla üst üste sayılar bularak durumu 18-23'e getirdi.

ÜÇLÜKLERLE KAZANDI

Erdem İlter'in de skora katkı yapmasıyla 17. dakikada farkı 11 sayıya kadar çıkaran Bursa temsilcisi, soyunma odasına 29-39 üstünlükle girdi. Üçüncü çeyreğe iyi başlayan taraf bu kez ev sahibi Acıbadem oldu. Dördüncü periyoda girerken durumu 44-50'ye getiren İstanbul temsilcisi, 32. dakikada 52-50 üstünlüğü sağladı. Burak Erol ve Mert Celep'in üçlükleriyle nefes alan Timsah, Şahin Ekmen ve Karlo Vragoviç'in üç sayılık basketleriyle bitime 1.27 kala farkı yeniden 8'e (60-68) çıkardı. Son bölümde mesafeyi koruyan Bursaspor, maçı 67-74 kazanarak ilk 2 umudunu korudu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.