Hava Durumu

Potanın Timsahlarına genç yetenek!

Zorlu geçecek yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye çalışan ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Frutti Extra Bursaspor, dış transferde Ömercan İlyasoğlu ile anlaştı. Yeşil Beyazlılar 19 yaşındaki oyuncuyu Anadolu Efes'ten kiraladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2020 09:45
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2020 09:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Potanın Timsahlarına genç yetenek!

Yeni sezonda hem basketbol süper ligi hem de EuroCup olmak üzere iki kulvarda mücadele edecek olan Frutti Extra Bursaspor, kadro yapılanması kapsamında iç ve dış transfer çalışmalarına devam ediyor. Yeşil Beyazlıların bu anlamda renklerin bağladığı son isim Ömercan İlyasoğlu oldu. Potanın Timsahları genç milli oyuncuyu Anadolu Efes'ten kiralık olarak kadrosuna kattı.

YAŞI KÜÇÜK KARİYERİ BÜYÜK

Genç yaşına rağmen parlak bir kariyeri olan İlyasoğlu, Genç Milli Takım'la Avrupa Şampiyonası'nda final oynama başarısı gösterdi. 19 yaşındaki oyun kurucu, Altyapı milli Takımlarında U18'de Avrupa 2.'si, U17'de de Dünya 5.'si olma başarısı gösterdi. Yeni sezonda Yeşil Beyazlı formayla Frutti Extra Bursaspor'un başarısı için ter dökecek olan Ömercan İlyasoğlu, şu an Ümit Milli Takım kadrosunda yer alıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.