Hava Durumu

Poyraz kolları sıvadı

Mudanyaspor, yeni sezon öncesi tanışma yemeğinde bir araya geldi. 7 Ağustos'ta top başı yapacak olan Kırmızı Yeşilliler şu ana kadar 8 ismi kadrosuna kattı.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2016 05:42
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2016 05:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Poyraz kolları sıvadı
Bölgesel Amatör Lig'de Zaferspor, Gürsu Belediyespor ve Nilüfer Erdemlispor ile birlikte Bursa'yı temsil edecek olan Mudanyaspor yeni sezon için toplandı. Bu sezon takımı, geçen yıl Balıkesirspor'da Gençlik Gelişim Direktörü olarak görev yapan Eşref Erkekoğlu ve yardımcısı Muhammet Akbaş'a teslim eden Başkan Recep Günay ve yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcularla tanışma yemeğinde bir araya geldi.

START 7 AĞUSTOS'TA

Geçen sezon ligde şampiyonluğu son haftalarda kaçıran Poyraz şu ana kadar Ağaköy'den Berke Özdemir, Balıkesirspor'dan Hilmi Diner ve Yasin Çalışkan, Yalova Altınova Belediyespor'dan Kudret Kızaklı, Soğukkuyu'dan Mustafa Güleç, Mudanya Bordospor'dan Onur Üçüncü,  Arnavutluk Apollo'dan Argena ve Kestel Belediyespor'dan Anıl Gencer kadroya dahil edildi. Kırmızı Yeşillilerin 7 Ağustos'ta top başı yaparak yeni sezon hazırlıklarına başlayacağı bildirildi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.