Hava Durumu

Prosinecki'den flaş Bursaspor açıklaması

Azerbaycan Milli Takımı Teknik Direktörü Robert Prosinecki, Kuzey İrlanda maçının ardından Bursaspor ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2017 08:03
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2017 08:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Prosinecki'den flaş Bursaspor açıklaması

2018 Dünya Kupası Elemeleri C Grubu'nda dün evinde Kuzey İrlanda'ya 1-0 mağlup olarak grupta şansını oldukça azaltan Azerbaycan'ın teknik patronu, basın mensuplarının "Bursaspor'a gidecek misin?" yönündeki sorusu üzerine "Azerbaycan Futbol Federasyonu (AFFA) ile yıl sonuna kadar sözleşmem var. Belki benim gitmemi istiyorsunuz. AFFA Başkanı'yla konuşup kararımı ondan sonra vereceğim. Ama benim gitmemi istiyorsanız giderim" dedi.

Basın toplantısını takip eden Kuzey İrlandalı bir gazeteci ise, Hırvat teknik adama Bursaspor ile ilgili sorular sorulması üzerine Prosinecki'nin kırdığı bardağı sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan paylaştı. Öte yandan Bursaspor Başkanı Ali Ay ise dün yaptığı açıklamada teknik direktörlük için Robert Prosinecki'yle yüzde 80 oranında anlaşma sağladıklarını işin imzaya kaldığını belirtti. Takıma biri yıldız olmak üzere 6-7 oyuncu transfer edeceklerinin altını çizen Ali Ay, adı Fenerbahçe ile anılan Harun Tekin'in ise takımda kalacağını açıkladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.