Hava Durumu

Protestolarda yaralananları camide tedavi ettiler

İstanbul'da devam eden Gezi Parkı olayları kapsamında, Taksim'den Dolmabahçe'ye inen yolu barikatlarla kapatan gruba polis tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etti.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2013 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2013 10:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Protestolarda yaralananları camide tedavi ettiler

Beşiktaş’ta polis ile göstericiler arasında yaşanan çatışmada çok sayıda kişi yaralandı. Son 5 saat içerisinde, 2’si ağır yaklaşık 100 yaralı eylemciye gönüllü doktor ve hemşireler Bezmi Alem Valide Sultan Camii’nde müdahalede bulundu.

İstanbul’da devam eden Gezi Parkı olayları kapsamında, Taksim’den Dolmabahçe’ye inen yolu barikatlarla kapatan gruba, polis tazyikli su ve gaz bombasıyla müdahale etti. Son 5 saat içerisinde yaklaşık 100 kişi vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanırken, çok sayıda kişi de gazdan etkilendi. Yaralılar Beşiktaş’ta bulunan Bezmi Alem Valide Sultan Camii’ne getirildi.

Yaralılara camii içerisinde 50 kişiden oluşan gönüllü doktor ve hemşireler müdahale etti. Meslektaşlarına yardım için revire çevrilen camiye akın eden sağlık personelleri, yanlarında ilk yardım malzemesi de getirdi. Camide ilk müdahaleleri yapılan yaralılar çevreden geçen araçlara alınarak hastanelere sevk edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.