Hava Durumu

PS Plus Ağustos 2020 oyunları belli oldu

Sony önümüzdeki ay ücretsiz olarak yayınlayacağı PS Plus oyunlarını açıkladı. İşte PS Plus Ağustos 2020 oyunları.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2020 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2020 10:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
PS Plus Ağustos 2020 oyunları belli oldu

Bilindiği üzere Sony her ay PS Plus abonelerine düzenli olarak ücretsiz oyunlar veriyor. Aslında bu oyunlar kısa bir süre öncesine kadar hem PS3, hem PS Vita hem de PS4 sahipleri için veriliyordu. Lakin Sony PS3 ve PS Vita oyunlarını dağıtmayı bıraktı. Şimdi yalnızca PS4 oyunları ücretsiz olarak sunuluyor.

Sony son birkaç aydır son derece kaliteli yapımlarla PS Plus kullanıcılarının karşısına çıkıyordu. Nitekim bu durum önümüzdeki ay da nispeten devam edecek.

Son tarafından yapılan açıklamaya göre PS Plus aboneleri önümüzdeki ay Call of Duty Modern Warfare 2 Campaing Remastered ve Fall Guys Ultimate Knockout oyunlarını ücretsiz olarak kütüphanelerine ekleyebilecekler.

CoD MW 2 Campaing Remastered 28 Temmuz, Fall Guys Ultimate Knockout ise 4 Ağustos itibariyle indirmeye açılacak.

Açık konuşmak gerekirse bu oyunların çok da iyi olduğunu söyleyemeyiz. Fall Guys zaten indie tadında bir oyun. CoD MW2'yi ise şimdiye kadar oynamayan muhtemelen kalmamıştır. Aslında PS4'ün son zamanlarında Sony hoş bir sürpriz yapıp God of War gibi sağlam bir bomba patlatsa son derece muazzam olurdu. Lakin Sony'nin de hali hazırda böyle bir derdi varmış gibi görünmüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.