Hava Durumu

PS Plus Temmuz 2020 oyunları sızdırıldı

PlayStation Plus üyelerinin temmuz ayında ücretsiz olarak oynayabileceği oyunlar sızdırılmış olabilir. Sızıntıya göre PS Plus Temmuz 2020 takviminde hangi oyunların yer aldığına gelin birlikte bakalım.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2020 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2020 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
PS Plus Temmuz 2020 oyunları sızdırıldı

PS Plus Temmuz 2020 oyunları sızdırıldı

Sony'nin her ay PS Plus abonelerine ücretsiz olarak yayınladığı listenin Temmuz 2020 oyunları belirsizliği koruyor. Aylık abonelik sistemiyle her ay kullanıcılara iki ücretsiz oyun veren PS Plus, iki farklı türde oyunu ücretsiz sunuyor.

Sony'nin her ay hangi oyunları ücretsiz vereceğinin tahmin edilmeye çalışıldığı bir Reddit tartışmasında, temmuz ayı için verilecek oyunların Crash Bandicoot N Sane Trilogy, Resident Evil 7 ve No Man's Sky olabileceği konuşuluyor.

Xbox Game Pass'de geçtiğimiz ay No Man's Sky'ın ücretsiz sunulması PS tarafında da bu ihtimali artırıyor. Resident Evil 7'nin devam oyunu Village'ın şu sıralar popüler olması, Sony'nin RE7 için ücretsiz sunma hamlesine girişebileceğini düşündürtüyor. Ayrıca PlayStation 5 etkinliğinde tanıtılan Bandicoot 4: It's About Time oyunuyla beraber, oyunun selefi Crash Bandicoot N Sane Trilogy oyununun ücretsiz olarak verilebileceği düşünülüyor.

Bir diğer düşünce ise Sony'nin PS Plus'da daha önce ücretsiz sunduğu Uncharted, The Last of Us Remastered, Bloodborne ve Shadow of Colossus gibi oyunlar düşünüldüğünde, Horizon Zero Down, God of War, Uncharted The Lost Legacy veya The Order: 1886 gibi AAA oyunları da ücretsiz verebileceği düşünülüyor.

Bilindiği üzere Sony, Haziran ayında kullanıcılara Call of Duty: WWII oyununu ücretsiz sunarak oyuncuları şaşırtmıştı. PS Plus'ın merakla beklenen ücretsiz oyunu 1 Temmuz'da belli olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.