Hava Durumu

PSG, Bayern Münih'i 3-2 mağlup etti

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Bayern Münih PSG'yi konuk etti. PSG'nin yıldız ismi Mbappe'nin yıldızlaştığı karşılaşmada konuk ekip, sahadan 3-2 galip ayrılarak rövanş öncesi önemli bir avantaj elde etti.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2021 08:51
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2021 08:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
PSG, Bayern Münih'i 3-2 mağlup etti

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında son şampiyon Bayern Münih, geçtiğimiz sezon finalde karşılaştığı PSG'yi Allianz Arena'da konuk etti. Konuk ekip PSG, ilk yarım saatte 2-0 öne geçse de Bayern Münih skoru 2-2'ye getirdi ancak maçta son sözü Kylian Mbappe söyledi ve Fransız ekibi sahadan 3-2 galip ayrıldı. PSG'ye müthiş maçta galibiyeti getiren golleri 3 ve 68. dakikalarda Kylian Mbappe ve 28. dakikada Marquinhos kaydetti. Bayern'in sayıları, 37. dakikada Choupo-Moting ve 60. dakikada Thomas Müller'in ayağından geldi.

MBAPPE, NEYMAR VE NAVAS ŞOV YAPTI!

PSG'de Kylian Mbappe attığı 2 golle, Neymar yaptığı 2 asistle ve kaleci Navas yaptığı kurtarışlarla dev maçta öne çıkmayı başaran isimler oldular. Bayern Münih ve PSG arasındaki çeyrek final eşleşmesinin rövanşı, 13 Nisan Salı günü saat 22.00'da Fransa'da oynanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.