Hava Durumu

PSG en güçlü kadrosuyla çıkıyor

Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı garantileyen Paris Saint Germain, Galatasaray karşısına güçlü kadrosuyla çıkmayı planlıyor. Paris temsilcisinin sarı-kırmızılı temsilcimiz karşısında yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkması beklenmiyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2019 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2019 10:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
PSG en güçlü kadrosuyla çıkıyor

Galatasaray karşısında oyunlarını geliştireceklerini dile getiren PSG Teknik Direktörü Thomas Tuchel'in Kylian Mbappe ve Neymar gibi dünya yıldızlarını ilk 11'de sahaya süreceği ifade ediliyor.

Neymar ve Mbappe olmaksızın kalite olarak eksik kaldılarını dile getiren Alman teknik adam, "Galatasaray karşısında oyunumuzu bir adım daha geliştirmeyi bekliyorum. Takım olarak oynamak zorundayız. Kazanmak istiyorsak, bu çok önemli" diye konuştu.

Sakatlıktan sonra toplarlanma evresine giren Edinson Cavani'ye az da olsa süre vermeyi düşündüğünü söyleyen Tuchel, "Mümkün olursa ona birkaç dakika süre vereceğim. Toparlanmaya ihtiyacı var" ifadelrini kullandı.

PSG muhtemel 11'i: Navas; Dagba, Diallo, Silva, Kurzawa; Marquinhos, Paredes, Draxler; Di Maria, Neymar, Mbappe

Galatasaray muhtemel 11'i: Muslera; Mariano, Donk, Marcao, Nagatomo; Nzonzi; Lemina, Seri, Belhanda, Ömer Bayram; Falcao

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.