Hava Durumu

PSG Sportif Direktörü Leonardo'dan Mbappe açıklaması

PSG Sportif Direktörü Leonardo, transferin son haftası Real Madrid'in teklif yaptığı Mbappe'nin gelecekte de takımdan ayrılması ihtimalini düşünmediğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2021 13:22
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2021 13:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
PSG Sportif Direktörü Leonardo'dan Mbappe açıklaması

Paris Saint-Germain (PSG) Sportif Direktörü Leonardo, çok konuşulan Kylian Mbappe'nin geleceğine ilişkin açıklama yaptı.

'Bu bize saygısızca geldi'

SporX'in aktardığına göre, Brezilyalı yönetici Leonardo, yaz transfer döneminin son haftasında Mbappe için Real Madrid'le pazarlık yaptıklarını doğrulayarak, şunları söyledi:

"Açıkçası bu bize saygısızca geldi. Dünyanın en iyi oyuncularından birini almak için 1 hafta pazarlık süresi ayarlayamazsınız. Real Madrid bize onu aldığımızdan daha az bir teklif yaptı. 2-3-4 ay transfer görüşmek varken son hafta konuşmak tuhaftı."

'Messi, Mbappe, Neymar arasında kıskançlık yok'

Real Madrid'in teklifini kabul etmeyi hiç düşünmediklerini belirten Leonardo, "Sezon sonunda sözleşmesi bitecek, doğru. Ben gelecekte onun PSG'den ayrılacağını düşünmüyorum. Messi-Neymar-Mbappe çok uyumlu üçlü oldu. Aralarında kıskançlık da yok. Bu olağanüstü üçlüyü bir araya getirmek 1 sezonluk olacak kadar kolay bir planlama değil" diyerek dedikodulara son noktayı koymuş oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.